Post by campcocriomiphy on Mar 6, 2022 14:01:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ittle Dew ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ittle Dew IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ پول را باز کنید ▞▞▞
▞▞▞ Ittle Dew 2022 version ▞▞▞
بازی عالی است، اما واضح است که برای بازی با کنترل های لمسی طراحی نشده است. اگر می خواهید این بازی را در حال حرکت انجام دهید، نسخه سوییچ را پیشنهاد می کنم.
خرابی ها را برطرف کنید، نظرات بهتر و پول نقد بیشتری دریافت خواهید کرد. هدر دادن هنر خوب و زمان برای رفع نشدن.
När man laddar en save-fil krashar spelet...
زلدای طعنه آمیز
این یک بازی عالی است، اما برخی از اشکالات وجود دارد. بازی شما را تشویق می کند تا همه جا را کاوش کنید، با این حال ممکن است از مسیرهای اصلی گیر بیفتید. برخی از مرزها نیاز به تمیز کردن یا روشی برای ایجاد مجدد در منطقه شروع دارند. در غیر این صورت این یک بازی عالی است که به خوبی توسعه یافته است و برای بازی بسیار سرگرم کننده بود.
کنترل های بد بازی ناز.
متاسفم، من می خواستم به همه دستاوردها برسم. بازپرداخت شد. در صورت رفع اشکال، دوباره خرید می شود.
بازی عالی درست مانند Zelda heaps اگر اسرار جالب یک بار پایین میآیند میتواند کمی پرگل باشد
به معنای واقعی کلمه مانند زلدا. من ساعتها را تاکنون بازی کردهام (میتوانید زمان را آموزش دهید) پازلهای نسبتاً آسان و بسیار سخت وجود دارد. همه آنها شدنی هستند من باید به دنبال نحوه انجام یک کار بودم اما هنوز عالی است. من همین کار را با زلدا انجام دادم. خیلی عالیه چون تو گوشی هست واقعا ارزش پول برای یک بازی شگفت انگیز سبک Zelda را دارد.بازی شگفت انگیز به نظر می رسد احساس خوبی برای بازی کردن دارد و من در حال بازی با یک archos به هم ریخته تنظیمات کنترل پد بازی بودم XD 3 ساعت طول کشید تا خط جستجوی اصلی را انجام دهم (دانژون جایزه یا بیشتر سیاه چال های فضای باز انجام نشده است) پازل های نسبتاً ساده آن هنوز هم بسیار لذت بخش هستند. متأسفانه خیلی کوتاه بود، اما با قیمتی که داشتم خیلی بیشتر از ارزش پولم دریافت کردم
مفهومی زیبا اما غیر قابل بازی بازی به قدری باگ است که پس از تنها 20 دقیقه از زمان بازی، آنقدر از صفحه نمایش فقط جعبه سیاه است (عناصر بصری از دست رفته) که غیرقابل بازی می شود.
لطفاً دلار من را بازپرداخت کنید... نتوانستم این بازی را به درستی اجرا کنم!
این یک بازی بسیار خوب با جعبه های متن اشکال است که به درستی رندر نمی شوند. شخصیت هایی که به درستی رندر نمی شوند و هر بار که فکر می کنم رئیس اول را می بینم، یخ بزرگ می شود. من از Samsung galaxy s3 استفاده می کنم. امیدوارم توسعه دهنده باگ ها را برطرف کند.
Ittledew فقط روی تبلت های قدیمی سونی با IC 4.03 پخش می شود، هر دو تب samsung من در حال اجرا lollipop 5.02 با صفحه نمایش Unity به اجبار بسته می شود. برای من خوب نیست
تقریباً در همه مکان های بازی کرش می کند. moto g. کیت اندروید کت.
برخی از کارها دشوار هستند... دوست دارم نکاتی را ارائه دهم... نباید همه چیز را در گوگل جستجو کنید
من واقعاً به دنبال آن بودم اما به زور بچه ها را می بندد چه اتفاقی افتاده است؟
بازی عالی - گرافیک زیبای سلولی و کاملاً شبیه یک بازی Zelda از بالا به پایین جامد است. ستاره حذف شد زیرا وقتی میخواهید به Google Play وارد شوید همچنان خراب میشود، که ناامیدکننده است زیرا من دستاوردها را دوست دارم. وگرنه بازی واقعا عالیه!
من آن را دوست داشتم. کمی کوتاه است (اولین بار در 4 1/2 ساعت انجام می شود)، اما همچنان ارزش چند دلاری را دارد که می پردازید. دیگران اشاره کرده اند که باید از ناحیه خاصی که دارای اشکال است اجتناب کنید. این واقعی است. از آن اجتناب کنید. من نمی توانم به این بازی 5* بدهم به دلیل آن و یک مشکل پایان بازی دیگر. هنگامی که قطعه قلب کاغذی نهایی را به دست آورید تا به 4 قلب برسید، اگر بازی شما خراب شد یا به طور تصادفی در حین انتقال اتاق ها خاموش شد، اعتبار قلب را در آمار دریافت می کنید اما در قلب 3.75 گیر می کنید...
بازی خنده دار است! زمان بازی برای ماموریت اصلی 3-4 ساعت است.
بنابراین ما فقط آن را به یک تلفن مزخرف تبدیل می کنیم. دوباره روی دستگاه جدیدم نصب شد و مثل یک رویا اجرا می شود. خیلی دور نرفتم اما خیلی شبیه زلدا بود. اگر طرفدار هستید حتما این را بررسی کنید
این بازی خیلی عالیه حداقل یک ساعت پیاپی آن را بازی کردم.من با چند اشکال مواجه شدهام که در آنها پوستههای هیولا لود نمیشوند و در عوض بهصورت مستطیلهای سیاه ظاهر میشوند. این اتفاق اغلب در صحنههای کات شده نیز رخ میدهد. همچنین بازی تاکنون 4 بار کرش کرده است. جدا از اشکالات و اشکالات، این یک بازی عالی است:]
من به تازگی به کیت کت ارتقا دادم، بنابراین اگر بتوانید بازی را برای مخفی کردن دکمه های نرم افزاری و استفاده از کل صفحه به روز رسانی کنید، عالی خواهد بود. من همچنین رتبه را به 5 ستاره افزایش خواهم داد.
بازی با رندر کادر محاوره ای بدون پیغام خطا از کار می افتد.
عاشقشم
تا اینجا بازی خوبی بود، اما با ورود به اتاق رئیس چهارم (از درب آتش و یخ در قلعه) نیرو بسته میشود. گلکسی اس 3. لطفا اصلاح کنید.
من نمی توانم از اولین سیاهچال بگذرم زیرا شما باید یک کالا را در مغازه مردان ریش دار تهیه کنید اما هر بار که وارد می شوم خراب می شود و به زور بسته می شود. لطفاً این مشکل را برطرف کنید زیرا بازی در کنار این مشکل به طرز شگفت انگیزی اجرا می شود.
بازی پازل کوچک اکشن عالی
لطفا بازی های جدید بسازید PC به این صورت یا اندروید به عنوان آسان برای بازی در حال حرکت است. من حتی 10 پوند برای آن ها می پردازم زیرا ارزشش را دارد و دوست دارم حمایت خود را انجام دهم تا بازی های بیشتری از این دست منتشر شود.
این یک بازی واقعا سرگرم کننده مانند Zelda است
این بازی بهترین بازی و در عین حال گیج کننده است
من عاشق بازی هستم، اما با هیولاها و اشیاء که به صورت مربع سیاه رندر می شوند مشکل دارم، حتی دختر گاهی اوقات به صورت مربع سیاه ظاهر می شود. لطفاً این و متن ناپدید شده تصادفی را در دیالوگ و تابلوها اصلاح کنید و من مطمئناً به 5 ستاره رأی خواهم داد.
ناف گفت
عاشق گیم پلی، عاشق گرافیک. بازی مفرح. فقط کاش طولانی تر بود! ارزش قیمتش را دارد. من از زمان ارتقای گوشیم یک باگ دارم که گاهی اوقات وقتی بازی را اجرا می کنم متن ها نمایش داده نمی شوند. من فقط برنامه را می کشم و دوباره اجرا می کنم تا آن را تعمیر کنم
Gun Trigger Zombie Toiminta pcx
Ittle Dew Aventura ozl
🤣🌀🤯😄🥺🌚🤬🧨🏚️💣💣💣🔥🔥
این بازی را دوست دارم، مرا یاد زلدا می اندازد
Ittle Dew სათავგადასავლო ujj
اشکالی نداره عالی نیست کنترل ها برای گیم پلی در برخی از قسمت های نقشه ایده آل نیستند. با صفحه کلید خوب است، اما با توجه به اینکه یک بازی تلفنی است، نمی توانم به آن 5 ستاره دهم.
احساس عالی زلدا، در صورت سرقت قیمت. اما این بازی!
قاتل زمان عالی برای 100% کامل بودن 7 ساعت وقتم را گرفت
-لاگین Google خراب است، برنامه خراب می شود - d-pad سمت چپ کنترلر به اشتباه نگاشت شده است. (کنترل تلسکوپی بلوتوث Nexus 7 2013 ipega)
طراحی عالی، گیم پلی فوق العاده کوتاه.
بازی عالی.
لطفا خرابی ها را رفع کنید!!! من هفته ها در یک اتاق گیر کرده ام. من مثل هر روز دیگر تلاش کرده ام و همیشه همان CRASH را امتحان کرده ام!
در کل بازی خوبی بود اما کنترل های لمسی وحشتناک بود و اغلب انگشتان من مجبور بودند روی صفحه حرکت کنند
Ittle Dew Aventura ozl
Ittle Dew Aventura ozl
عاشق سادگی و سهولت بود. شوخ طبعی خوب، بخشش دشواری. بازی سرگرم کننده به سبک زلدا.
قطعا یک بازی سرگرم کننده است و به قیمت آن می ارزد.
طنز.پرماجرا. چالش برانگیز... دوبار بازی کرد کاش بیشتر بود
لطفا درستش کن سونی اکسپریا تیپو، اندروید 4.0.4
اگر کار می کرد ممکن است ارزش پول را نداشته باشد اگرچه کاراکترها را نمی بینم و صفحه سبز می شود و نمی توان جلو رفت.
Ittle Dew Aventura ozl