(Android/iOS) Royal Revolt 2: Tower Defense RTS \u0026 Castle Builder хакирање неограниченог новца
Mar 6, 2022 13:46:02 GMT
Post by campcocriomiphy on Mar 6, 2022 13:46:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Royal Revolt 2: Tower Defense RTS \u0026 Castle Builder ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Royal Revolt 2: Tower Defense RTS \u0026 Castle Builder IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакирање неограниченог новца ▞▞▞
▞▞▞ Royal Revolt 2: Tower Defense RTS \u0026 Castle Builder 2022 version ▞▞▞
Контроле су веома зезнуте. Играо сам 5 минута и нисам могао да издржим
Ако ме неко нападне онда ко узме 5 лакха, а ако ја некога нападнем, онда дође 15.000 20.000 новчића. Зашто?
Игра је потпуно сјајна, одлична игра, изванредна графика и штавише најбоља корисничка услуга, многи људи кажу да је копија Цласх оф Цланс, али не, ова игра је много боља од Цласх оф Цланс и савршена је комбинација стратегије и игра улога, ако је нисте инсталирали онда нисте живели живот пуним плућима
Међу најјачим игрицама на плаи продавници!!!
Ова апликација је забавна за младе. Ова игра је забавна и нема крви. Ви надограђујете ствари и градите ствари! Можете се мирити, дружити се и играти у торнарима. То је невероватна игра за играње😍😍😍
Royal Revolt 2: Tower Defense RTS Reinos e Castelo Ação jrf
Савршено за мене..слатка игра
Забавна игра, али само ако имате дебео новчаник. Фларегамес постаје мало превише похлепан.
Обожавам игру, одлична је убица времена!..
Играо сам немогуце да неко сакупи 10к поена висе у турниру а ја имсо висе 5к од њега
Смањите време потребно за унапређење вештина одбране и трупа. Ако то траје 3-7 дана. Отићи ће и играти неку другу игру и случајно заборавити ову. То је моја једина брига. Превише времена је потребно за надоградњу нивоа
Разлози за 1 звездицу... Две најважније ствари у овој игри су драгуљи и трофеји. Морате да подигнете своје трофеје што је више могуће да бисте уживали у овој игри и за многе друге важне ствари. За драгуље постоје лиге, али драгуље награде у лигама су исте као што су биле у 2014, без обзира на то што је додато толико нових ствари то захтева драгуље. За трофеје ћете нападати 2 сата да бисте добили 50-100 трофеја и изгубићете 50 трофеја у једном поразу. Сада је игра постала превише заостала и спора.
Одлицна игра
Дообра
Размислите о 1ГБ складишног простора за мобилни уређај, немојте ажурирати колико је тешко за нас, будите нормални
За програмера, поправи оно што имам искуства. Јуче је утакмица била добра. Али изненада раније ујутру. Игра се повезала онда када сам додирнуо екран изненада је прекинула везу, игра је рекла "веза је изгубљена", али користим Ви-Фи и моја веза је савршено у реду. Мислим да је игра та која има проблем. Нажалост, морам да га деинсталирам јер ми више не користи
Обавештења о паду игре (битка)!! Поправи то!
Све забавно.. све док ме игра није довела у петљу "губљења везе" и учитавања на једну секунду.
Невероватна игра!
Волим ову игру и константан садржај, али јој треба нека ажурирања игре
Некада је била одлична игра, али због многих лоших одлука су је сада забрљали и иде низбрдо... Ускоро одустајем.
забавно али понављајуће
Играо сам роиал револт 2 3 године, али мој налог се одморио, али сам наставио да гриндујем и ускоро ћу бити тамо где сам био пре. Ова игра ме заиста чини срећним сваки пут када добије ажурирање
Top Fuel - Boat Racing Game ریسنگ sajb
Док играм игру она се сама затвара
Одлична игра у целини. Још увек једна од мојих омиљених РТС игара, од када је лансирана. Волим све нове додатке који се доносе и једва чекам да видим шта ће следеће урадити. Мада, нисам сигуран колико ће још учинити игри. Осећао сам се као да нешто недостаје, и данас сам у себи помислио: "Зашто нема оружја за краља/краљицу?" Наравно, видим много разлога зашто, али је то ипак била занимљива мисао. Наставите да радите оно што радите, јер је супер!
ретко изгубљена веза
огроман, огроман губитак времена и новца. све је проклето богатство само да би био напола пристојан. Фларе не брине о вама, играчима, само о њиховим новчаницима. грешка за грешком за грешком и пуно варања у овој игрици. куцам ово само да бих сачувао главобољу следећој особи која разматра ову игру. остати далеко, далеко. изгледа добро, али потпуно ЛОШЕ........
Веома добра игра .....али треба се трудити да не узме толико новца
Може да повећа вероватноћу зарађивања драгуља... на пример како зарађујемо злато од кафане на исти начин на који може бити и за драгуље... Али осим те куће која нам даје један драгуљ дневно... Требало би да постоје структуре налик кафани за зарађивање драгуља...онда ће бити сјајно.
Прошлосезонска пропусница коју ћу икада купити. То до к количина отрова за 5 секунди је супер глупо. Све остале мисије које би слепа беба вомбат могла да уради, али онда додате ову глупу отрову за 5 секунди, да ли је то првих 5 секунди последњих 5 секунди било којих 5 секунди. Дневне мисије су смеће и досадне.
Одлична игра одбране торња. Забавно за учење, изазовно савладавање.
Потребна су побољшања. Не ради како треба када видим додавање за убрзавање надоградње л. Друго додајте коња или лава у Кинг Риде 'не магарца'.
отварао се и непрекидно преузимао на 0%..не даље чак ни након 25 минута
15. награда за пријаву. имам друга груди. опис каже да садржи 4 случајна пријатеља. али имам посластице за 4 другара -,-
Не могу да играм јер не повезујем своје налоге са насумичном игром. Нема опције за налог госта.
Тражио сам од своје пете године да га нађем назад
Про лига је била много боља од..... ускршње сезоне.... после новог ажурирања игра вреди само новца... морате да потрошите новац да бисте купили пропусницу да бисте стекли професионалне пријатеље..... тамо није друга опција сада.... Понекад се игра прекида када тек започнете битку иако имате добру мрежну везу. У игри има много грешака. Претешко је схватити да су неки играчи достигли 10000 нивоа у новој сезони.. Одакле добијају довољно драгуља 😑😑🙄